tiistai 18. tammikuuta 2022

Kuka muu kuin narsisti julkaisee selfien?

Runosarja Hylättyjä esineitä loppuu teemaan sopivasti hylkäämällä myös julkaistut valokuvarunot. Julkisena Kuvan ja sanan blogia on syytä pitää niin kauan kuin lukijoita riittää. Eilen ensimmäisten seitsemän Hylätyn vierailijoita noin 200 enemmän kuin 4.1.022, kun julkaisin viimeisen 60. valokuvarunon.

Kahdeksannesta runosta taakse päin vierailijat ovat hylänneet blogin; 52. postauksen jälkeen sivunäyttöjen määrä ei ole muuttunut.

Aamuyöstä poistin omakuvan Fbookista ja saman tien tietysti Instasta, joista olen ollut deittitauolla pian kaksi viikkoa. Somessa lukijat katoavat heti, ainakin tykkäysten määrästä päätellen. Yhtä nopeasti treffikaveri saattaa hävitä Tinderissä. 

Selityksittä keskustelun- ja yhteydenpidon lopettaneissa on eilisen Hesarin mukaan havaittu psykopaattiasia ja narsistisia piirteitä.

Kenessäpä ei, mutta eivätkä juuri nuo piirteet ole somen polttoainetta. Selfien ottajassa on pakko olla narsistinen piirre, ja jos vielä julkaisee otoksensa, mitä totuutta sillä tahtoo kertoa tai peittää.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, vastaan mahdollisimman pian.